Utorak, 11 Svibanj 2021 18:40

HSS darivao šesteročlanu obitelj Čop iz Poljanske koja očekuje i prinovu za koji dan

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

POLJANSKA - Hrvatska seljačka stranka Požeško-slavonske županije, nositelj liste za Skupštinu županije Franjo Odobašić i koordinator HSS- a za županiju Dragan Marukić, darivali su višečlanu mladu obitelj u selu Poljanska. Šesteročlana je to obitelj Jelene i Daria Čop sa četiri djevojčice Katarinom, Mirjanom i Slavicom koje pohađaju osnovnu školu, malom Dariom koja je predškolske dobi. Obitelj očekuje i prinovu, a znaju da će nakon četiri djevojčice doći sin za kojega su odabrali ime Josip.

IMG 7329 - Došli smo ovdje kod jedne majke, koja ima četiri curice i rodit će sina. Došli smo joj čestitati što je hrabra majka i što ima toliko djece. Naši članovi dali su priloge, prikupili smo tisuću kuna i donijeli ovoj majci da joj bude sretno i blagoslovno, posebno kad rodi i ovog muškog. Neka to sretno potroši za svoju djecu - istakao je Franjo Odobašić i zahvalio se aktivistici HSS-a Mariji Svobodi iz Stražemana koja starim članovima HSS-a pomaže u novim tehnologijama i društvenim mrežama.

Zahvalila se Ljiljana na poklonu i istakla da će prinova možda doći danas ili sutra.

Poklon za ponosnog oca Daria bila je uramljena slika Stjepana Radića, oca HSS-a, koju je uručio Dragan Marukić uz riječi: - Mi smo u kratkom vremenu zahvaljujući našim vjernim članovima uspjeli skupiti našu stranku i ponovno HSS formirati. HSS sada ide sa županijskom listom za Skupštinu, u Lipiku za Gradsko vijeće, te u Velikoj i Brestovcu općinske liste za vijeća. Mislim da smo stvorili jezgru i da će budućnost HSS biti sigurna u Požeško-slavonskoj županiji.