Četvrtak, 04 Ožujak 2021 10:47

Dogovoren je zajednički izlazak Domovinskog pokreta, Mosta i nezavisnih kandidata na predstojeće lokalne izbore u Požeško-slavonskoj županiji

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

„Izaberimo ili odselimo!“

Dogovoren je zajednički izlazak Domovinskog pokreta, Mosta i nezavisnih kandidata na predstojeće lokalne izbore u Požeško-slavonskoj županiji i svim njezinim gradovima i općinama - navodi se u priopćenju koje smo primili u redakciju ispred Domovinskog pokreta.

Želja nam je stanovnicima Požeško-slavonske županije ponuditi jedinu alternativu i pravu mogućnost izbora jer su naši predstavnici stručni i pošteni članovi društva koji su svoje karijere gradili u realnom i javnom sektoru i na taj način osigurali egzistenciju sebi i svojim obiteljima neovisno o politici.

U politiku ulaze isključivo iz motivacije našoj djeci i mladima stvoriti i ostaviti pravednije i poštenije društvo gdje će sposobnost i izvrsnost biti jedini kriteriji uspjeha, a politika prestati biti sredstvo osobnog bogaćenja nego alat koji će omogućiti ključne promjene koju su u ovom trenutku našoj Županiji toliko potrebne. Na taj način spriječiti ćemo daljnji odlazak mladih i radno aktivnih obitelji iz naše Županije, a energiju usmjeriti na demografsku obnovu, gospodarski razvoj i nova radna mjesta.

Upravo zato, molimo naše birače i simpatizere da izađu na predstojeće lokalne izbore i povjere svoj glas našim zajedničkim kandidatima i kandidacijskim listama.

„Izaberimo ili odselimo!“

Predstavljanje kandidata i programa ćemo napraviti u idućem tjednima za što ćemo vas naknadno obavijestiti - stoji u priopćenju koje je pripremio Domovinski pokret.