Petak, 28 Veljača 2014 11:36

Predstava Žene u crvenom i filmska komedija Vinko

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

NAJAVA NOVIH PRIREDBI U GRADSKOM KAZALIŠTU POŽEGA  -

POŽEGA – Gradsko kazalište Pože nastavlja s novim aktivnostima, te je na tiskovnoj konferenciji ravnateljica Valentina Soldo najavila nove priredbe. – Na naše veliko zadovoljstvo predstavu Vjenčani list pogledalo je 1.500 ljudi, a predstava će se još igrati 14. ožujka u 20 sati. Za 21. ožujka od 20 sati najavljujem gostujuću predstavu Ludens teatra Žene u crvenom, koju režira Davor Špišić, a igraju Vera Zima, Dubravka Ostojić, Jelena Hadži Manev i Lada Bonacci.
Od ostalih događanja najavljen je već za 01. ožujka 13. Požeški plesokaz, kao najveća plesna priredba koja se održava dva dana. – Na Plesokazu će nastupiti 350 plesača sa 30-tak koreografija iz 21-og grada iz Slovenije, Makedonije, BiH i hrvatskih gradova od juga do sjevera – rekal je Ilijana Lončar, pozivajući Požežane na ovu plesnu manifestaciju.
Udruga Gerger film najavila je premijeru svoga filma Vinko za 23. ožujka od 20 sati. – To je najduži i najzahtjevniji od mojih šest filmova. Vinko je komedija koja predstavlja jednog smušenog lika u njegovim događanjima. Osim što sam film režirao, sam i glumim uz poznatu glumicu Kseniju Marinković, a još glume i Dora Tolić, Matej Jaroš, Domagoj Vujnović, Tomislav Milanović i dr. Film traje 40 minuta – ispričao je Hrvoje Podobnik – Gero.
Udruga Puma najavljuje za 05. ožujka predavanje i putopisnu tribinu „Preko Alpa do Nortcapa“ koje će osobno održati Hrvoje Jurić, koji je taj put prošao biciklom kroz tri mjeseca prešavši ukupno 5.000 km, najavio je Marijan Crnjac.