Nedjelja, 18 Kolovoz 2024 12:46

Novogradiško glazbeno ljeto - treći dan Jelena Rozga i Saša Matić nastupili pred više od 15.000 posjetitelja

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

NOVA GRADIŠKA - Treći dan Novogradiškog glazbenog ljeta 2024. na velikoj pozornici sve je prvo započelo programom za najmlađe Festivalom - djeca pjevaju hitove. U večernjem programu nastupio je Matej Predojević Petrić, koji je imao i svoje goste. Od 22,30 na scenu koja je već bila uzavrela a u publici se okupilo više od 15.000 posjetitelja, uz vrisak došla je Jelena Rozga.  Pjevala je do iza ponoći uz konstantnu pratnju njenih brojnih fanova koji su sa njome otpjevali sve njene hitove i uspješnice.

1723936177943Pola sata iza ponoći nastup je imao regionalni pjevač Saša Matić, koji je prvu pjesmu otpjevao s Jelenom. Ne treba posebno reći da su posjetitelji uspješno pjevali i njegove pjesme tajedno sa Sašom. I ovaj koncert je trajao do iza 2 sata ujutro, a Gradiška je opet pokazala da na ovim prostorima može okupšoiti najviše posjetitelja na svojim koncertima.

Danas u nedjelju 18. kolovoza na programu je zadnja večer besplatnih koncerata, a na pozornicu NG LJETA će se popeti  Tamburaški orkestar Nova Gradiška nakon kojega će cjelovečernji koncert održati popularni ženski band Frajle.

Medij