Ponedjeljak, 15 Srpanj 2024 12:00

Predstavom i koncertom završile Kazališne ljetne večeri

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

POŽEGA - Gradsko kazalište Požega je uz komediju “Pouzdani sastanak” Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca te glazbenim druženjem na vanjskoj pozornici uz nastup glumice Ružice Maurus, zatvorilo Kazališne ljetne večeri. Raznolikim i kvalitetnim programom u sedamnaest dana koliko su trajale, večeri je posjetilo oko dvije tisuće posjetitelja.

Gradsko kazalište Požega je u programu Kazališnih ljetnih večeri od 24. lipnja do 12. srpnja, svojoj publici ponudilo kvalitetan program za sve uzraste. U sklopu višednevnog programa publika je mogla uživati u glazbeno-povijesnom dokumentarnom filmuMoć u glavi autora Dalibora Platenika, gostujućim predstavama “Tere i Luce” kazališta Planet Art, “Tri radnika i miješalica” Glinjol teatra i “Ništa im neće bit” kazališta Moruzgva. Predstavama za djecu “Princeza na zrnu graška” i “Kako kaže”, u večeri poezije Kazališni nokturno te jedinstvenoj operi za djecu Šumska kraljica. Kazališne ljetne večeri u svom trećem izdanju održane su uz potporu Kazališne kavane, Turističke zajednice Grada Požege te Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

 “Hvala svim sudionicima programa, djelatnicima kazališta, fotografima Robertu i Mihaelu, medijima koji su nas pratili, a najviše vama, cijenjena naša publiko jer zbog vas sve ovo i radimo!” – poručili su organizatori.
 
Izvor: rva.hr