Petak, 17 Veljača 2023 08:35

Najavljena Komemoracija za prerano preminulog glumca Jasmina Telalovića

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Gradsko kazalište Požega organizirat će komemoraciju za prerano preminulog glumca Jasmina Telalovića o čemu je pšoslalo priopćenje za javnost:

Poštovani prijatelji kazališta,

u spomen na prerano preminulog glumca Jasmina Telalovića koji je svoje prve glumačke korake i uloge ostvario na daskama požeškog kazališta i ostavio neizbrisiv trag u sjećanjima ljudi koji su tada djelovali oko požeškog kazališta te stvorili temelje današnjeg kazališta, a uz odobrenje njegove obitelji, u dvorani Gradskog kazališta Požega održat će se komemoracija na dan 22. veljače 2023. godine s početkom u 12 sati.

Prema želji obitelji preminulog glumca Jasmina Telalovića apeliramo uplate donacije na žiro račun Udruge ''Astronomsko društvo Višnjan'' Visnjan Observatory.
Prikupljeni iznos dodijelit će se kao "Stipendija Jasmin Telalović za poticanje izvrsnosti u STEAM području kod djece i mladih", namijenjena stipendiranju djece slabijeg imovinskog statusa koja žele sudjelovati u edukacijskim programima. ''Astronomsko društvo Višnjan'' ističe kako je sinergija izvedbenih umjetnosti i STEM-a potrebna radi afirmacije i kulture i znanosti te je dokaz mogućnosti izvrsnosti u oba područja, a slično je razmišljao i naš dragi Jasmin Telalović.
Podaci za uplatu: