Banner 750x94 kulenova seka

banner kulenova seka

Breadcrumbs

Četvrtak, 07 Travanj 2022 13:11

Kroz ožujak održani 1. Dani požeškog kazališta

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA - U dvadeset i dva dana koliko su trajali 1. Dani požeškog kazališta, Gradsko kazalište Požega posjetilo je oko tisuću posjetitelja. Lijepa je to brojka koja istovremeno daje nadu kako će dogodine "Dani" okupiti još veći broj posjetitelja.

Program koji je sadržavao premijeru predstave "Romanca o tri ljubavi" na sam rođendan kazališta 10. ožujka, igranje predstave "Carevo novo ruho" povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade te za škole u dodatnim terminima, predavanje o lutkarstvu Andrije Krištofa povodom Svjetskog dana lutkarstva, gostujuću predstavu "Stanko i Oliver" prijateljskog kazališta "Zorin dom" Karlovac, zatim ponovno igranje predstave "Romanca o tri ljubavi" povodom Svjetskog dana kazališta te jazz koncert Damirov Django Group - promocija albuma "Smile" kao završni program; zasigurno je zadovoljio svačiji ukus kada je u pitanju odlazak u kazalište.

- Podsjećamo kako su "Dani požeškog kazališta" nastali da bi se proslavili i obilježili važni datumi vezani uz kazalište u mjesecu ožujku, tako da volimo reći kako je ožujak kazališni slavljenički mjesec. Želja nam je ovom manifestacijom pružiti našim Požežanima, dragoj publici jedan kvalitetan program u danima u kojima će se slaviti kazališna umjetnost i požeško kazalište. Vidimo se na idućim "Danima"! – poručuju iz Gradskog kazališta Požega.