Srijeda, 21 Listopad 2020 08:48

Prvi travel podcast na Balkanu - KiloMetri by Moškatelo

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

U novoj epizodi KiloMetara preko puta Katarine Moškatelo sjela je hrvatska kantautorica, radijska voditeljica i vokal trenerica Gina Victoria Damjanović.

Gina je jedna od onih zvijezda na hrvatskom estradnom nebu koja pjeva otkad zna za sebe – i uvijek to čini savršeno nepogrešivo. Upravo ju sada pratimo u novom izdanju HRT-ovog showa „Zvijezde pjevaju“, a uspjela je pronaći malo vremena da sjedne na kauč preko puta Katarine. Ova kreativna duša osim kada umjetnički stvara, radi na sebi i pokušava balansirati između raznih projekata obožava putovati. Prvenstveno na putovanja odlazi radi koncerata, a onda se tu uvijek uguraju hrana, umjetnost i naravno druženje. U kojem gradu bi mogla živjeti? Zašto se smatra voajerom? Kako je provela ljeto i koji su joj planovi, te kako se kao umjetnica nosi s aktualnom situacijom, otkrila je u novoj epizodi podcasta KiloMetri.

Podcast s Ginom: https://youtu.be/n0Cn9BZdSPk

KiloMetri nisu podcast o temama koje možete izguglati. Ne vrte se tu priče samo oko naj hotela i jeftinih karata. Podcast broji kilometre, i to one životne. Kroz različite se goste inspiriramo, učimo i vraćamo esencijalnoj autentičnoj emociji. U nekoliko mjeseci djelovanja u podcastu su sudjelovali razni gosti od velikana kao što su Ivica Kostelić, preko najpoznatijih blogera kao što je Ella dvornik Pierce do manje poznatih, ali ljudi s bogatim iskustvom u putovanjima kako onim u kilometrima tako i onim životnim.


Autorica podcasta Katarina Moškatelo svestrana je Hvaranka sa zagrebačkom adresom, posljednjih 13 godina radi u medijima, radijska je voditeljica, profesionalna spikerica, moderira evente, panele, turistički je vodič, strastveni putnik i neumorna kreativka prije svega. Kao što sama za sebe kaže "obožavam putovanja, i dalje mislim da putujem premalo ali znam sigurno pričam previše. Jedini logičan smjer je to sve ukomponirati i tako se porodio prvi travel podcast na Balkanu KiloMetri". S obzirom na aktualnu situaciju s pandemijom podcast se nastavio snimati a sve u cilju kako se ne bi zaboravila putovanja. Trenutna kriza nikako ne smije biti kriza duha i ekipi koja stoji iza podcasta cilj je prenijeti vam pozitivu.

"Želimo čuti i prenijeti iskustva, doznati iz prve ruke, želimo se educirati, evocirati uspomene, emocije, želimo vas probuditi. Želimo razbiti tabue o različitostima i kulturama. Želimo živjeti i disati punim plućima a ne samo razmišljati o negativi i stresu, novoj rati kredita... želimo biti ispunjeni i konzumirati život", kaže Katarina Moškatelo. U ovim vremenima posebno je važno zadržati pozitivan stav, a on se prenosi kroz ljudske priče i iskustva.

Stay tuned! Komentiraj. Pitaj. Predlaži, i naravno - shareaj, jer bez tebe ova priča nema smisla.

Sve epizode KiloMetara do sada, prati na našim društvenim mrežama:

YT: https://www.youtube.com/channel/UCDFJMnJN5qecz4lv1mZ63rg

FB: https://www.facebook.com/MoskateloKatarina/?notif_id=1582444275038131&notif_t=page_fan

IG: https://www.instagram.com/kilometri.podcast/?hl=hr

Podcast KiloMetri su

Katarina Moškatelo – autorica i producentica

Lukša Marotti – snimatelj i montažer

Lidija Smolčić - ton