Nedjelja, 10 Svibanj 2020 10:53

#citajdoma - Najljepše priče u domu svakog djeteta

Ocijeni sadržaj
(29 glasova)

SOS Dječje selo Hrvatska u travnju je pokrenulo online kampanju #citajdoma, koju su u protekla tri tjedna podržale brojne poznate osobe iz javnog života. Cilj  kampanje je svoj djeci u Hrvatskoj, koja su u svojim domovima, uljepšati dan čitanjem priča te pozvati građane da donacijom od 10 HRK pomognu  u stvaranju sretnog djetinjstva za djecu u SOS Dječjim selima. To mogu učiniti slanjem SMS poruke sadržaja 10 na broj 705103.

Čitajući omiljene priče za djecu, kampanju su do sada podržali:  Nevena Rendelli, Vanda Winter, Ecija Ojdanić, Domagoj Jakobović Ribafish, Pamela Ramljak, Mirna Maras, Renata Belc Krog i Ivana Pevec - Radio 101, Jelena Veljača, Damir Kedžo, Antonija Šola, Ida Prester, Antonija Pintarić, Goran Grgić, Arija Rizvić, Larisa Lipovac Navojec, a priče se mogu pogledati na Instagram, Facebook i YouTube kanalima SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U narednom tjednu kampanja ulazi u svoje posljednje dane, a danas, u posebnom nedjeljnom izdanju u 18 sati, priču Ogledalce ispričat će glumac i televizijski voditelj Janko Popović Volarić.

Tijekom protekla tri tjedna, brojni građani priključili su se kampanji objavljujući priče na svojim profilima, a SOS Dječje selo Hrvatska objavit će neke od njih, uz priče poznatih osoba, tijekom finalnog dijela kampanje i to prema poznatom rasporedu, svakoga dana u 18 sati na svojim kanalima.

Zahvaljujući suradnji s tvrtkom Trilix, korisnici Hrvatskog Telekoma moći će dati svoj doprinos putem SMS donacija. Zahvaljujući Hrvatskom Telekomu, korisnici su oslobođeni naknade za obavljenu transakciju, a uvjete korištenja plaćanja usluge mPlati mogu pronaći na www.mplati.hr