Breadcrumbs

Srijeda, 18 Travanj 2012 11:13

Savjeti, prezentacije, pokloni, akcije

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

PROLJETNI SAJAM U ALLESU NAJVEĆI DO SADA  -

POŽEGA – Do sada najveći Proljetni sajam otvoren je u Allesu, najvećim dijelom na otvorenom prostoru parkirališta ispred glavnog ulaza. Sajam je otvoren od 12-21.travnja u vremenu od 7,30 do 20 sati. Alles je pripremio za sve posjetitelje savjete stručnjaka, brojne prezentacije novih proizvoda, prigodne poklone za sve kupce i naravno akcijske cijene za brojne artikle. Na Proljetnom sajmu tako je izloženo vanjsko ukrasno bilje, vodeno bilje, mirodije, proljetnice, ljetnice i trajnice, lozni cijepovi, voćne sadnice, gnojiva i hranjiva, sredstva za održavanje biljaka.

Da bi uspješno održavali svoju okućnicu, vrt i voćnjak, te zelene površine Alles je pripremio bogatu ponudu kosilica, trimera, motornih pila, alata i pribora za vrt ili okućnicu.

P4138697Kada uredite svoje zelene površine, posadite cvijeće, ukrasite svoju okućnicu, dolazi vrijeme uživanja u rezultatima svoga rada, a za to vam Alles opet na Proljetnom sajmu nudi vrtne garniture za sjedenje i odmaranje, tende, suncobrane, te cijeli niz roštilja za pripremu ukusnog obroka nakon rada ili naprosto uživanja. Da bi nastavili sa svojim zdravim životom, a ostali u prirodi tu je svakako najveći izbor bicikala u županiji, te sportske opreme za rekreaciju.

P4138714Zdravi život traži i zdravo ponašanje kod odabira namirnica, pa je tu i štand Obitelji Targuš s prirodnim medom porijeklom iz Zlatne doline. Oni u svojoj ponudi osim više vrsta meda imaju i niz pripravaka, poput meda s orasima, lješnjacima, propolisom, smokvama, ali i kremastog meda, te nešto novo, čokoladnog meda, koji je već prvi dan sajma izazvao veliki interes i prodaju svih ponuđenih količina.

Proljetni sajam sa svojom velikom ponudom čeka vas do subote 21. travnja, kada vas očekuju i dodatna iznenađenja.