Četvrtak, 06 Lipanj 2024 17:14

Završila Velika nagradna igra Alles - 30 nagrada za 30 godina Allesa - Automobil Renault Captur odvezla Ivana Mjertan iz Požege

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Svečanim izvlačenjem zadnjih 5, ujedno i najvrednijih nagrada u Velikoj nagradnoj igri Allesa - 30 nagrada za 30 godina Allesa, završila je do sada najvrednija i najveća nagradna igra koju je Alles elektrocentar priredio za svoje najvjernije kupce.

Prije izvlačenja vlasnik i direktor Thomas Heinz Pandžić zahvalio se svim vjernim kupcima, svojim djelatnicima, dobavljačima i ponajviše svojoj obitelji koja mu je uvijek bila najveća podrška, a sada su svi zajedno u tom poslu, sada već punih 30 godina kako uspješno posluje tvrtka Alles. Nagrade su izvlačene elektroničkim putem na velikom TV u šatoru a izvlačenje je nadgledala komisija iz Allesa i javni bilježnik Mario Včelik.

Petu nagradu električni skuter vrijedan 1.490 eura dobila je Katarina Veletić iz Pleternice. 4. nagradu moped skuter, vrijedan 2.500 eura dobila je Vesna Leopoldović iz Požege, 3. nagradu električni bicikl vrijedan 3.500 eura dobila je Silvana Vukelić, iz Požege, 2. nagradu TV 100 inča ili 250 cm vrijedan 4.500 eura, dobio je Marko Vlaović iz Završja. Glavnu nagradu Renault Captur Hibrid osvojila je Ivana Mjertan iz Požege, koja se ubrzo javila na poziv iz Allesa, te u dosta nevjerici, pitala jer se to netko šali. Na ponovnu potvrdu rekla je da stiže za par minuta. Uskoro je još uvijek sva uzbuđena primila svoje ključeve, fotografirala se i uskoro odvezla s parkinga Allesa.

Sve s izvlačenja pogledajte u fotogaleriji i kratkom videu.

Medij