Četvrtak, 02 Ožujak 2023 10:06

Odvoz miješanog komunalnog otpada sada ide prema novom Planu odvoza Komunalca Požega

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

POŽEGA - Kako je najavljeno od 1. ožujka 2023. miješani komunalni otpad se odvozi prema novom Planu odvoza miješanog komunalnog otpada za domaćinstva, višestambene zgrade i gospodarstva (osim kontejnera zapremnine 5 i 7m3). U pojedinim ulicama i naseljima promijenjeni su dani odvoza u odnosu na Plan koji je bio na snazi do 1. ožujka 2023. godine - najavljuje tvrtka Komunalac Požega d.o.o.

U međuvremenum je Komunalac Požega d.o.o. nabavio novi kamion za odvoz miješanog komunalnog otpada zapremnine 19 kubičnih metara što je značajno više u odnosu na zapremninu kamiona kojima se otpad do sada odvozio. Time će se smanjiti broj odvoza i istovara otpada na odlagalište Vinogradine pa je smanjen i broj planova odvoza s pet na četiri. Novi Plan odvoza miješanog komunalnog otpada korisnicima je podijeljen tijekom siječnja uz račune za javnu uslugu sakupljanja komunalnog otpada, objavljen je na www.komunalac-pozega.hr i  dostupan je na sljedećem linku

Molimo Vas da provjerite je li u Vašoj ulici ili naselju dan odvoza obuhvaćen novim Planom ili je ostao nepromijenjen - ističu iz tvrtke Komunalac Požega d.o.o.