Utorak, 09 Kolovoz 2022 16:15

Najavljen sajam poljoprivrede i seoskog turzima - AgroTour Slavonija

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

POŽEGA - Tradicionalno, početak jeseni u Požegi obilježit će sajam poljoprivrede i seoskog turzima - AgroTour Slavonija. 

U subotu 24. rujna u prijepodnevnim satima, Poljoprivredna televizija sedmu godinu zaredom na već dobro znanoj lokaciji - Trg Sv. Trojstva, organizira sajam poljoprivrede i seoskog turizma. Službeno otvorenje je u 10 sati.

Uz obilje domaćih proizvoda, posjetitelji će imati priliku uživati u tamburaškoj glazbi, tradicionalnoj hrani i običajima te sudjelovati u nagradnom natječaju u kome mogu osvojiti brojne vrijedne nagrade.

Cilj sajma AgroTour Slavonija je okupiti proizvođače koji se, pored standardnih, bave i uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje. 

Sajam svake godine okuplja sve veći broj izlagača, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj 099 399 2154.