Breadcrumbs

Petak, 23 Prosinac 2011 13:08

Vedrana dobila Petrolov automobil

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

ZAVRŠENA VELIKA NAGRADNA IGRA BENZINSKE POSTAJE EURO PETROL U POŽEGI

 

Velika nagradna igra Euro Petrol benzinske postaje u Požegi „Kupi me ovdje, vrijedim više od 1.000 kn“, koja je trajala od otvorenja ove nove benzinske postaje od 29. lipnja, izvlačenjem glavne nagrade Chevrolet Spark je danas 23. Prosinca završena. Najsretnija dobitnica među više od 10 tisuća ubačenih omotnica u kutiju za nagradnu igru, koja je dobila mali crveni Spark, je požežanka Vedrana Molnar, studentica iz ulice Eugena Kvaternika.

 

Sreću joj je donijela djelatnica Petrolove postaje Marija Pavelić, koja ju je izvukla iz mase omotnica. Regularnost natjecanja pratio je bilježnik Niko Bagarić, a kupon i svi računi izdani od BP Petrol Požega bili su u redu.

 

Kada su joj javili sretnu vijest Vedrana nije u prvi mah sve shvatila ozbiljno, mislila je da se netko s njome našalio, no već trenutak poslije uslijedio je radostan smijeh i zahvaljivanje.

 

Vedranu smo odmah posjetili u njenom domu, veselu i još pomalo u šoku. Ona je studentica predškolskog odgoja na studiju u Petrinji, a došla je kući za božićne blagdane. Zatekli smo je kako pravi kolače.  - Upravo sam na završetku studija i radim diplomski rad. Na zadnjoj godini sam imala sve ocjene 5, pa sam nedavno dobila i dekanovu nagradu za najuspješnijeg studenta. Sad sam malo došla do sebe i baš sam radosna što sam dobila taj crveni auto. Gledala sam ga uvijek kada sam s tatom dolazila po gorivo, on je točio i plaćao a ja sam igrala nagradnu igru. Nisam se nadala i baš me sad razveselio ovaj dobitak – rekla nam je Vedrana. Evo nekoliko dobitaka obradovalo ju je ove godine, jedan koji je zaslužila svojim radom i marljivošću, a jedan i srećom.

 

U kući Vedrane već su se okupili roditelji i baka, svi radosni zbog dobitka, a telefoni su već pomalo zvonili i stizale čestitke. Ona nam je još otkrila da namjerava nastaviti školovanje dalje u Zagrebu.