Breadcrumbs

Četvrtak, 15 Prosinac 2011 18:10

Otvoren Super Konzum u Požegi

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)
49. SUPER KONZUM U HRVATSKOJ  -

POŽEGA – Danas je u gradu Požegi otvoren novi trgovački centar Super Konzum. Svoje robe i usluge Konzum nudi na 3.000 m2 prostora u trgovačkom dijelu, a novi centar u Osječkoj 10, prostore se na gotovo 5.000 m2 . osim što je Požegi donio novu trgovačku ponudu, zaposleno je im 70 novih djelatnika. Osim velike ponude u Super Konzumu svoje prodavaonice otvorili su Tisak media, Planet obuća, Bebelo tekstil, a kupcima će na raspolaganju biti i frizerski salon, cvjećarnica, sportska odjeća i obuća, caffe bar, a najmlađi će uživati u igraonici.

Super Konzum nudi građanima Požeštine, kojih se samo nam otvorenju olupilo nekoliko tisuća, preko 30 tisuća artikala od svježeg voća i povrća, mesa, svježe ribe, svježih pekarskih proizvoda, delikatesnih jela, ali i gotovih jela priređenih u prodavaonici. Očekuje vas i velika ponuda pića, vina i sokova, igračaka, dekoracija, ali i bijele tehnike, video i audio artikala.

Svoje zadovoljstvo što je konačno Konzum u Požegu došao sa velikim trgovačkim centrom iskazao je Ante Todorić, izvršni direktor, koji je u ime Konzuma požeškom gradonačelniku uručio ček od 50 tisuća kuna za 20 socijalno ugroženih obitelji s većim brojem djece.

Svečanim rezanjem vrpce Ante Todorić, Zdravko Ronko i Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma otvorili su vrata Super Konzuma danas u 11 sati.