Četvrtak, 21 Ožujak 2013 11:46

Planirano otvorenje 11. travnja

Ocijeni sadržaj
(21 glasova)

OBILAZAK NOVOG TRGOVAČKOG CENTRA CITY COLOSSEUM  -

 

NAJPOZNATIJI TRGOVAČKI BRENDOVI, DJEČJE IGRAONICE I SUVREMENE KINO DVORANE NADOHVAT POŽEŽANIMA

SLAV. BROD - Završena je gradnja najvećeg i najmodernijeg trgovačkog i zabavnog centra srednje Slavonije u Slavonskome Brodu. City Colosseum površine od 23.176 četvornih metara koncipiran je kao mjesto zabave, druženja i kupnje za sve generacije. Svojim bogatim i raznolikim sadržajima ovaj prvi suvremeni regionalni trgovački centar stvorit će novi stil života regije.

nermin dalipi- U završnoj je fazi opremanje prodavaonica prestižnih imena (H&M, New Yorker, C&A, Deichmann) kao i ugostiteljskih objekata te multipleks kina CineStar. Kompleks koji se prostire na četiri etaže ukupne bruto površine više od 50.000 četvornih metara trenutačno je najveća investicija ove vrste u Hrvatskoj, domaći ulagači i austrijska firma Krammer&Wagner nekretnine d.o.o., koja i sama ima svoje šoping-centre u Austriji, investirat će više od 50 milijuna eura, a očekuje se zapošljavanje oko 300 radnika. Za sljedeći tjedan imamo zakazan tehnički pregled centra, a nakon toga očekujemo svečano otvorenje 11. travnja – istaknuo je Nermin Dalipi, direktor tvrtke City Colosseum gradski centar Brod, koja gradi centar.

- Iako je kriza i besparica, svoj optimizam o tome kako će centar živjeti i raditi temeljimo na dobrim ocjenama austrijske tvrtke Regio plan, koja se bavi razvojem trgovačkih centara. Lokacija je ocijenjena odličnom, a to pokazuje i interes zakupaca - dodaje Dalipi.

tekst01City Colosseum je odlično povezan s centrom grada od kojeg je udaljen nekoliko minuta pješačenja, a za udaljenija mjesta je predviđen javni prijevoz. Cesta na kojoj se nalazi vodi prema zapadnom izlazu na autocestu A3, a prema jugu na granični prijelaz s Bosnom i Hercegovinom (od kojeg je udaljen par stotina metara). City Colosseum uz podzemnu garaža i vanjski parking nudi ukupno 1.100 parkirališnih mjesta.

 

denis čupić- Dugoročni plan razvoja centra gradimo na ideji trgovačkog turizma. Slavonski Brod ima idealnu geostratešku poziciju, ono što je bio Graz za sjever Hrvatske, Slavonski Brod će postati za sjever Bosne, a možda i dalje - ističe Denis Čupić u ime tvrtke koja će biti odgovorna za vođenje centra u sljedećim godinama.

 

 

tekst02Za sada popunjenost prostora iznosi oko 88 posto, no očekuje se još veći interes nakon otvorenja. Za djecu je predviđena velika igraonica u kojoj će naći niz sadržaja kako bi roditelji na miru mogli kupovati. Prestižni i popularni brendovi čija ponuda je doskora izostajala u ovom kraju, poput C&A, H&M i Deichmann, donose novu kulturu shoppinga, a najveće Plodine u regiji omogućit će nabavku namirnica i kućanskih potrepština i najizbirljivijim kupcima.

tekst03No ono što je svakako prvo na pameti većini građana kada se spominje otvaranje ovog trgovačkog centra, kako Brođanima, tako i Požežanima, svakako je Cinestar. Multipleks kino koje je prostire na 922 četvorna metra i ima 4 dvorane s 520 sjedala vraća kino predstave u ovu regiju koja već cijelo desetljeće živi bez filmova na velikom platnu. Uz njega je restoran i casino te brojni ugostiteljski objekti. Šetnice treće etaže imaju 584 četvorna metra i terasu s jedinstvenim pogledom na Tvrđu i Slavonski Brod.

Jednostavno, City Colosseum omogućit će ne samo bogatu ponudu najrazličitijih roba i usluga, druženje i zabavu građanima Slavonskog Broda već i onima iz cijele regije, uključujući naravno i Požegu te mnogobrojnim putnicima svih generacija koji će sada imati više razloga za zadržavanje u ovom gradu.