Breadcrumbs

Utorak, 07 Svibanj 2019 09:14

Nakon stjecanja iskustva u Italiji, Njemačkoj i Švedskoj, vratile se i pokrenule posao u „La Bella Vita“

Ocijeni sadržaj
(27 glasova)

OTVOREN NOVI STUDIO ZA MASAŽU I NJEGU TIJELA U POŽEGI - 

POŽEGA – Krajem travnja grad Požega je postao bogatiji za još jednu tvrtku i dvije mlade poduzetnice koje su se nakon školovanja, usavršavanja i prakse u Europi odlučile otvoriti svoju tvrtku. Požega je bogatija za još jedan Studio za masažu i njegu tijela „La Bella Vita“ u Ulici dr. Filipa Potrebice 7. Ovaj novouređeni salon otvorile su dvije mlade djevojke – Ana Grgić (24) i Emi Majin (25), obje Požežanke koje su prvostupnice fizioterapije te su svoju fakultetsku izobrazbu završile u Vukovaru Fakultet fizioterapije.  Ana i Emi u svojem području imaju nekoliko godina iskustva kojega su stjecale unutar Republike Hrvatske, ali i šire, kao i razne dodatne edukacije u svim navedenim masažama koje su sada ponudile Požežankama i Požežanima.

IMG 3561- Kako svi iseljavaju iz Hrvatske mi to nismo željele. Otišle smo van gdje smo imali dobre poslove, plaće jesu puno veće, nije istina da se ljudi izrabljuju kako pričaju, no nemate osjećaj doma i obitelji, prijatelja. Zbog toga smo se nakon stjecanja određenog iskustva, vidjeli određene nedostatke u radu u našoj Požegi, te potencijal za takvu djelatnost, donijele smo odluku i vratile se. Nakon završetka fakulteta išle smo na dodatne edukacije, evo ovdje u našem studiju izložili smo čak 14 različitih diploma koje smo stekli gotovo po cijeloj Europi – kaže Emi koja posebno ističe boravaka i rad u privatnoj poliklinici u Italiji (Fisiomedic, Cesena) tijekom kojeg su imale priliku biti glavne fizioterapeutkinje i maserke na Svjetskom prvenstvu u tenisu na pijesku (ITF Beach Tennis World Championship) u Riminiju te europskom prvenstvu u footvolleyu (European Footvolley Championship) u Ceseni. Iako su probale život u inozemstvu (Italija, Njemačka, Švedska) ove dvije mlade poduzetnice kada su bile financijski spremne odlučile su se vratiti svojim obiteljima i prijateljima te pokušati primijeniti svoje do sada stečeno znanje na klijentima te im pružiti kvalitetne usluge.

- Ne planiramo stati na tome, planiramo se i dalje educirati. Mislimo da u Požegi treba netko stručan, tko će pružiti stručnu i kvalitetnu uslugu ljudima. Ne planiramo se zaustaviti niti na ovoj ponudi, nego proširiti naše usluge i dodatne vježbe za održavanje i njegu tijela. Sada za početak se posvećujemo masaži, a sve svoje znanje pokazat ćemo kroz naš rad. Posebno ćemo ponuditi dvije različite vrste masaža koje u Požegi nisu viđene, raindrop, masaže eteričnim uljima i hot stone, masažu vrućim kamenjem i posebno masažu za trudnice. Za sada se to u Požegi nije radilo, mi imamo potrebnu edukaciju za to, ali i poseban stol koji omogućava da trudnica leži na trbuhu i stolicu za masažu trudnica. To nas posebno zanima a organizirat ćemo i vježbe za trudnice – istakla je Ana koja dodaje da se sada u ponudi mogu pronaći razne vrste masaža – klasična, relaksirajuća, sportska masaža, anticelulitna masaža, ali i neke novije tehnike masaža kao što su raindrop i hot stone masaža. Tu su i masaža lica uz gratis masku, masaža stopala, masaža ruku, detox tretman i anticelulitni tretman.

Emi najavljuje i fleksibilno radno vrijeme po potrebi, ali i mogućnosti dogovora za potrebne termine, no i nešto novo: - Ukoliko ne znate gdje i kako provesti svoju pauzu tijekom za vas lošeg radnog dana,IMG 3562 Studio „La Bella Vita“ vam nudi antistres masažu glave i vrata u trajanju od 15 minuta nakon koje dobivate kavu gratis i ona primjerice iznosi samo 35 kn. To je pogodno za sve zaposlenike ureda u centru grada gdje samo prošeću do nas i riješe se stresa, a na posao vrate um potpunosti relaksirani. Cijene masaža ovise o trajanju usluge pa će te tako primjerice za relaksirajuću masažu u trajanju od pola sata izdvojiti 60 kn, a za sat vremena 110 kn.

Radno vrijeme Salona je od ponedjeljka do petka od 9 do 13 sati i poslije podne od 16 do 20 sati. Subotom radi od 9 do 16 sati. Za svaku masažu i tretman djevojke mole prethodnu najavu na tel: 034/662-795 ili mob: 095/841-2878 ili e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. jer na taj način vas uvijek čeka vaš termin. Mogući su dogovori i za masažu i tretman po dogovoru i potrebama klijenata.