Srijeda, 05 Listopad 2016 15:03

Gradonačelnica Jozić odgovarala na pitanja djece, ali zaigrala i graničara

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DJEČJI TJEDAN U PLETERNICI S TEMOM IGRAČKA I IGRA -

PLETERNICA – U sklopu Dječjeg tjedna u gradu Pleternica koji se provodi pod motom „Igračka i igra“ nastavljene su aktivnosti cijelog tjedna. Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić družila se i odgovarala na pitanja djece, prvo najmlađima u DV Tratinčica, a nakon toga su se svi zajedno i poigrali.

Kasnije u OŠ fra Kaje Adžića družila se sa malo većim, školarcima od 1. do 4. razreda. Oni su već imali i ozbiljnijih pitanja, no najčešća su pitanja naravno bila upravo ona koja djecu i učenike i najviše zanimaju. Tako ih je zanimalo kako je došlo do izgradnje novog dječjeg igrališta u Pleternici, što se sve nalazi na igralištu i koji sadržaji, te da li se mogu dograditi i neki novi sadržaji za djecu. Za ravnatelja škole Hrvoja Galića, postavili su pitanje da li se može uvesti novi sportskih sadržaja u školu, kao školu rukometa, što učenici priželjkuju.

Nakon toga svi su zaigrali graničara, naravno gradonačelnica Jozić na strani djevojčica a ravnatelj Galić na strani dječaka. kako su bili najveći, bili su i najčešći cilj pogađanja loptom, pa su nakon nekoliko minuta i ispali iz igre jer su dobili pogodak loptom koju nisu uspjeli uhvatiti.

Tekst/foto: Vladimir Protić