Breadcrumbs

Četvrtak, 31 Svibanj 2012 12:58

Sedam najboljih učenika srednjih škola

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ROTARY KLUB POŽEGA NAGRADIO IZVRSNOST  -

POŽEGA – Članovi Rotary kluba Požega već četvrti puta organiziraju akciju nagrađivanja izvrsnosti, u kojoj s prijenosnim računalima nagrađuju najbolje učenike završnih razreda srednjih škola u gradu Požegi. Učenike su predložile njihove škole na osnovi cjelokupnog uspjeha tijekom srednjoškolskog obrazovanja. Ove godine nagrađeni su  Antun Adžić iz Glazbene škole, Matej Čarapina iz Tehničke škole,  Mateja Krajinović  iz Obrtničke škole,  Marija Marković iz Katoličke gimnazije,  Tomislav Nikolaš iz  Ekonomske škole,  Anica Sabljić iz  Gimnazije i Lucija Živković iz Poljoprivredno-prehrambene škole.

- Ovime se sveukupan broj učenica i učenika nagrađenih prijenosnim računalima povećao na 25 – kako se radi o već četvrtoj generaciji dobitnika nagrade Rotary kluba Požega, a ovu aktivnost namjeravamo nastaviti i naredne godine jer vjerujemo da se radi o dobrom i korisnom načinu davanja priznanja pojedincima, ali i ispravnom načinu doprinosa zajednici – istakao je Tomislav Bleiziffer, tajnik kluba, te dodao da sva sredstva članovi kluba osiguravaju svojim aktivnostima, prilozima ačlanova i sportskim aktivnostima, te organizacijom druženja za članove drugih Rotary klubova koji za uzvrat pomažu..

Prijenosna računala i prigodna priznanja uručio je predsjednik požeškog rotaryja Oto Filipović na svečanosti u Hotelu Grgin dol.