Srijeda, 03 Kolovoz 2016 20:50

Javili se zadovoljni gosti s ljetovanja na Prviću

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PRVIĆ - Kao i svake godine veliki broj Požežana svoj ljetni odmor provodi na moru u Požeškom odmaralištu na otoku Prviću. I ove godine jedan od zadovoljnih gostiju, Stipa Galić, javio se u našu redakciju pismom i pokojom fotografijom.

- Istina, to je lijepo more, čista i bistra morska voda, pravi ugođaj za užitak. Kuharica Bara kuha vrlo ukusna slavonska jela – priča oduševljeni Stipa, ali nije zadovoljan što se jako malo ulaže u taj objekt odmarališta. – Mislim da bi i Županija kao i drugi sponzori trebali malo pomoći da se u odmaralištu sanira ono najvažnije. Gospođa Nada i gospodin Beslić trebali bi nam organizirati prijevoz brodom, a ne onom brodicom koja nam naplati dva puta skuplje od broda, a vara i Poreznu upravu, jer ne izdaje karte, već naplati sve u gotovini.
No svejedno Stipa i grupa Požežana koja je sa njim bila zadnju smjenu u srpnju su zadovoljni i nadaju se da će odmaralište u budućnosti dočekati bolje dane, kao jedno od rijetkih odmarališta u kojem se po stvarno ugodnim cijenama ljetuje, a u vlasništvu je udruge i požeških tvrtki. Treba imati samo malo više sluha i tu dragocjenost zadržati.