Petak, 10 Lipanj 2016 14:48

Završna priredba “Igra se nastavlja“ vratila sve u djetinjstvo

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

OŠ ANTUNA KANIŽLIĆA PROSLAVILA DAN ŠKOLE -

POŽEGA – Osnovna škola Antuna Kanižlića iz Požege proslavila je svoj Dan škole prigodnom završnom priredbom pod nazivom “Igra se nastavlja”. Učenici i njihovi nastavnici pripremili su zanimljiv program koji je većinu roditelja, rodbine i prijatelja osnovaca prisutnih na priredbi vratio u djetinjstvo.

Pjesmom i igrom oživljene su igračke, kositreni vojnici, plišani medvjedići, lego kocke, igrače karte, autići, lutke, Disneyeve igračke i dr.. Mnogi su s nostalgijom uživali u programu, te nisu štedjeli dlanove nagrađujući izvođače gromoglasnim pljeskom.

Program je prikazan u Gradskom kazalištu Požega, a osmisli su ga učitelji Valentina Mirković, Marjana Bajić i Vladimir Kamenčak.

Sve nazočne prigodnim riječima pozdravila je ravnateljica Marija Samardžija. - Svečana sjednica Učiteljskog vijeća posvećena je uspjesima naše škole, njih ste postigli vi dragi učenici stjecanjem znanja, razvojem vještina i izgradnjom osobnih stavova. Nadam se da ste se pri tome uvijek mogli osloniti na suradnju s učiteljima i roditeljima, ali da u vama nema želje za uspjehom, nadarenosti i ustrajnosti teško da bi i oni najbolji mogli ostvariti rezultate na koje smo danas ponosni. Želim da uspijevate i dalje ma gdje bili jer imate sva prava ovog svijeta na samopouzdanje i optimizam, na vjeru u vlastite snage i sposobnosti i nadam se da ćete na tom putu nailaziti na poticajno, susretljivo i pozitivno okružje jer onda je sve lakše – rekla je Marija Samardžija.

Tekst/foto: A. Protić