Petak, 15 Travanj 2016 11:37

Žele izgraditi Tematski park posvećen braniteljima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

6. REDOVNI IZVJEŠTAJNI SABOR „UDVDR“ OGRANAK PAKRAC-LIPIK -

PAKRAC - U srijedu 13. travnja u prostoru Hrvatskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ u Pakracu održan je 6. Redovni izvještajni sabor Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata, Ogranak Pakrac-Lipik.

IMG 0330Izvještajni sabor vodio je predsjednik ogranka Miroslav Vacek. Nakon izbora radnih tijela Izvještajnog sabora i izvješća Verifikacijskog povjerenstva podnesena su izvješća o radu Udruge, financijsko, Nadzornog odbora i Suda časti. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Ogranak je sa svojim članovima prošle godine sudjelovao na mimohodu HV u Zagrebu i na proslavi Dana zahvalnosti u Kninu. Nisu raspolagali s velikim financijskim sredstvima, no od 16.000 kn na računu od prošle godine ostalo je 1.200 kn. Usvojen je i plan rada za 2016. i 2017. godinu. Središnje mjesto u planu za naredno razdoblje zauzima izgradnja Tematskog parka posvećenog braniteljima Pakraca i svim onima koji su IMG 0333se borili na pakračkoj bojišnici u Domovinskom ratu. Sabor je završio prigodnim domjenkom i druženjem na kojem su iznesene još neke konstruktivne ideje.

Tekst/foto: G. Vukić