Ponedjeljak, 15 Veljača 2016 10:13

Planiraju dograditi novo vozilo i spremište

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

91. SKUPŠTINA DOBROVOLJNOG VATROGASNOG DRUŠTVA SULKOVCI

SULKOVCI - Proteklog vikenda održana je 91. izvještajna godišnja skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sulkovci, na kojoj su prihvaćena izvješća o radu u prošloj godini, te donesen plan rada za ovu godinu.

- Prošle godine dostojno smo proslavili 90. godina rada društva, a uz taj jubilej primili smo i plaketu Hrvatske vatrogasne zajednice. U protekloj godini imali smo samo 3 intervencije, te smo išli na općinsko natjecanje u tri kategorije, djeca, mladež i VMŠ gdje su sve tri ekipe izborile plasman na županijsko natjecanje. Povodom proslave dana grada Pleternice uručena nam je godišnja nagrada grada Pleternice za postignuće u vatrogastvu - rekao je podnoseći izvješće o radu tajnik DVD Sulkovci Ivan Liščević.

DVD Sulkovci broji 49 izvršujućih članova, 21 pomažućih, 21 mladeži, 12 djece i 11 operativaca koji su imali tri intervencije u protekloj godini.

- Donirano nam je vozilo Vlade Tirola iz Austrije pa slijedi njegovo opremanje za potrebe operativnog djelovanja, a u ovoj godini namjeravamo dograditi i vatrogasno spremište - rekao je Igor Majetić, predsjednik DVD Sulkovci čitajući ovogodišnji plan rada DVD-a.

Rad skupštine pozdravio je Zvonko Jurić, predsjednik Vatrogasne zajednice Požeštine, a skupštini su bili nazočni i Željko Petrović, predsjednik Županijske vatrogasne zajednice te dogradonačelnik Pleternice Domagoj Katić. Bilo je gostiju iz DVD-a Grabarje i Pleternice te djelatnici Policijske postaje Pleternica.

Tekst/foto: Vanja Protić