Srijeda, 23 Prosinac 2015 12:39

Dodijelili odličja najzaslužnijim pojedincima

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

REDOVNA SKUPŠTINA LOVAČKOG SAVEZA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE -

POŽEGA – Na redovnoj skupštini Lovački savez Požeško-slavonske županije donio je program rada za 2016. godinu, te financijski plan. Gosti skupa bili su Željko Obradović, izaslanik požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića i načelnik Policijske uprave Požeško-slavonske Dario Dasović.

- Program rada je uglavnom definiran statutom saveza i zakonskim propisima, a ključne su aktivnosti na područjima lovne kinologije, izobrazbe kadrova u lovstvu, ocjenjivanju trofeja, lovnom streljaštvu, lovačkoj kulturi, ekologiji, promidžbi lovstva, provođenju mjera uzgoja i zaštite divljači, te izvršavanje sanitarnog i redukcijskog odstrela, kao i na dodjeli odličja i priznanja – istakao je pojašnjavajuči program rada za iduću godinu predsjednik Saveza Zdravko Vujnović.

Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog lovačkog saveza Lovački savez Požeško-slavonske županije ponovno je proglašen najboljim organizatorom državnog natjecanja lovaca u streljaštvu, a tim povodom odlikovani su zaslužni pojedinci koji su tomu dali doprinos. Hrvoje Korov primio je odličje trećeg reda, a Zvonko Miličević, Tomislav Kapl i Željko Pavić odličje drugog reda.

Tekst/foto: Alen Protić