Subota, 08 Kolovoz 2015 13:44

Kutjevčani najbolji po četvrti put

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

TRADICIONALNO LOVAČKO NATJECANJE U STRELJAŠTVU NA LIPIČKOM PODRUČJU -

KAPETANOVO POLJE - Lovačko društvo „Fazan“ iz Pakraca bilo je na strelištu pokraj Kapetanovog Polja po šesti puta domaćin natjecanja lovaca u gađanju letećih meta - disciplina trap. Nastupilo je stotinjak strijelaca u 16 ekipa s područja Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske županije, te Varaždinske županije.

U ekipnoj konkurenciji po četvrti puta uzastopno pobijedili su strijelci „Slavonca“ iz Kutjeva u sastavu: Željko Starčević, Željko Šilhan, Dražen Miličević, Krešimir Šebalj, Ivica Pospišil i Petar Miloš. Oni su imali 30 pogodaka, drugi su strijelci „Vidre“ iz Čaglina sa 29, domaćini „Fazan“ sa 27, zatim pakračka „Košuta“ 26, te „Kobac“ iz Bartolovca sa 25 pogodaka. Tri prvoplasirane ekipe iz ruku predsjednika „Fazana“ Josipa Delorencija primile su pehare, kao i pojedinačni pobjednici.

Kod pojedinaca prvoplasirani je Matej Minarik, „Vidra“ Čaglin, drugi je Ivan Grbić, „Vranovac“ Vetovo, te trećeplasirani Darko Koprić, „Kobac“ Bartolovec.

Josip Savi, član domaćina „Fazana“, Tomislav Rohaček „Strijela“ Bektež i Hrvoje Bingula Dežanovac najbolji su u fair play pa su im pripale nagrade sponzora.

Tekst: Vladimir Protić