Srijeda, 31 Prosinac 2014 13:03

Pomoć uručili obiteljima Mikić i Mašek

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEŠKA HVIDR-a POMAŽE POTREBITIMA NA PODRUČJU PLETERNICE

 PLETERNICA – Požeška HVIDR-a nastavlja sa pomoći potrebitima iz humanitarne pošiljke koju su dobili iz Engleske. Ovaj puta odlučili su pomoći sa prigodnim paketima dvije obitelji s područja grada Pleternice, koje se nalaze u teškoj situaciji.

IMG 0884- Obitelj Dušanke i Ivice Mikić iz Pleterničkih Mihaljevaca nalazi se zaista u teškoj situaciji i mi smo odlučili pomoći. Oni su oboje bili branitelji, ratni vojni invalidi su, ali još uvijek nemaju riješen svoj status i žive od 600 kuna mjesečno. Sada je i taj postupak rješavanja njihovog statusa koji imaju kao ratni vojni invalidi u rješavanju, pa se nadamo da će ubuduće biti zbrinuti. Za njih smo pripremili nešto od garderobe, kućnih potrepština, higijenskih potrepština, posteljine i hrane – istakao je Tomo Vrhovac, predsjednik HVIDR-e grada Požege.

 Jednu pošiljku u kojoj se nalaze pelene, dječja roba, higijenske potrepštine i hrana uručili su i šesteročlanoj obitelji Mašek iz Sulkovaca koja također živi sa malom djecom a uz minimalne prihode.