Nedjelja, 28 Prosinac 2014 12:05

Uručen ček na 30 tisuća za Udrugu MI

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

HUMANITARNI KONCERT BISERNICA I PRIJATELJI

 POŽEGA – Nakon vrlo uspješnog humanitarnog koncerta koji su petu godinu za redom organizirali članovi TS Bisernica i njihovi prijatelji uz pokroviteljstvo grada Požega, oko 1300 posjetitelja kupnjom ulaznica prikupili su 30.000 kuna.

 Na svemu im se zahvalio požeški gradonačelnik Vedran Neferović, te posebno medijima koji su odradili dobru promociju Božićnog koncerta. – Nadam se da je ovo dobar pokazatelj suradnje između medija, grada Požege i TS Bisernica. Vjerujem da će ovo nastaviti biti naša tradicija. Za slijedeću godinu ćemo organizirati još kvalitetniji i atraktivniji koncert. Osim koncerta Udruga MI je prikazala i ponudila na prodaju dio predmeta od svojih aktivnosti, i ukupno će na račun udruge biti uplaćeno 30 tisuća kuna. Nadam se da će im to olakšati aktivnosti u idućoj godini, a mi smo kroz svoje projekte zamislili još jedan projekt koji se odnosi na rad Udruge Mi čije realiziranje očekujemo uskoro.

 U ime Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Mi“ svima koji su sudjelovali u organizaciji koncerta i gradu Požegi koji je prepoznao rad i potrebe udruge zahvalio se Slavko Đeker, predsjednik. – Nemamo sustavno financiranje a zaista puno radimo s djecom s posebnim potrebama. Ova hvale vrijedna donacija bit će iskorištena i namijenjena za potrebe naše djece, za potrebe naših štićenika i ona će nam uvelike olakšati funkcioniranje i rad.