Utorak, 09 Prosinac 2014 09:36

Prikupljena sredstva za Udrugu Mi

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

NAJAVLJEN HUMANITARNI KONCERT TS BISERNICA I PRIJATELJI  -

 POŽEGA – Već tradicionalno četvrtu godinu za redom u predblagdansko ozračje uključuju se i članovi tamburaškog sastava Bisernica koji sa svojim prijateljima organiziraju humanitarni koncert. Po drugi puta organiziraju koncert sa gradom Požegom a ove godine sredstva prikupljena koncertom namijenjena su za požešku Udrugu Mi, roditelja djece s posebnim potrebama.

- U prigodi božićnog ozračja zahvaljujući mladim članovima TS Bisernica i njihovoj tradiciji da Požegi podare jedan koncert i pozovu prijatelje u ovoj humanoj misiji pomaganja potrebitima. Zajedno s gradom Požegom ove godine odlučili smo se za pomoć Udruzi Mi. Poznato je kolika je problematika u radu udruge i grad Požega kroz svoj jedan program koji je apliciran pokušavamo iznaći način da olakšamo funkcioniranje i rad s članovima udruge – istakao je požeški gradonačelnik Vedran Neferović, a grad će osigurati s TZ grada sve što je potrebno za koncert, te pozvao građane da dođu na koncert i pomognu u jednom plemenitom cilju.

 Leonardo Matijević ispred TS Bisernica najavio je brojne goste na koncertu, Berny, Bosutski bećari, Gentlmeni, Estrada, Pozegana, Rubato, Zlatna dolina, Veličke legende, no ostavio je još nekoliko imena kao iznenađenje za publiku u Sportskoj dvorani Grabrik u nedjelju 21. prosinca od 19 sati. Pozvao je sve mlade i stare, željne dobre glazbe koji su voljni i pomoći da dođu nam koncert i kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kn pomognu.

 Građane je pozvala i direktorica TZ grada Požege Silvija Podoljak, da dođu i kupe ulaznicu u uredu TZ, te u Saloonu, Boltama, Capitolu i u Pleternici u Majesticu, te podrže ovu prekrasnu i humanitarnu akciju.

 Zahvalu na ovoj akciji koja će pomoći u radu Udruge Mi, koja danas okuplja sedamdesetak obitelji, izrekao je predsjednik Slavko Đeker svima koji su uključeni u organizaciju koncerta, koji je njima pravi dar. - Grad Požega je time pokazao da prepoznaje one humanitarne udruge i organizacije koje pošteno i vrijedno rade. Ovaj poklon je poklon našoj djeci, članovima, roditeljima i našim zaposlenicima te volonterima, ljudima velikog i toplog srca koji svoje slobodno vrijeme, svoje znanje i vještine ostavljaju pomažući našoj djeci a da zauzvrat ne traže nikakvu materijalnu nadoknadu. Ujedno svim volonterima čestitam Međunarodni dan volontera. Pozivam naše drage sugrađane da bez obzira na tešku recesijsku situaciju odvoje nešto kuna i kupnjom ulaznica pomognu rad naše udruge a siguran sam da će se usto i dobro zabaviti uz Bisernicu i prijatelje, jer kad Bisernica svira onda stvarno dobre glazbe i pjesme ne nedostaje.