Četvrtak, 05 Rujan 2024 08:32

Udruga OSI Požega nastavlja s provedbom programa: „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.“

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

POŽEGA - Udruga OSI Požega nastavlja s provedbom druge godine trogodišnjeg programa pod nazivom „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Druga godina provedbe započela je 1. lipnja 2024. i traje do 31. svibnja 2025. godine. Ukupna vrijednost ugovora je 32.500,00 eura. Kroz navedeni program pružaju se usluge i aktivnosti koje pridonose prevenciji institucionalizacije djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s invaliditetom s ciljem poboljšanja njihove kvalitete života. Aktivnosti se održavaju tri puta tjedno i nerijetko su za veliki broj korisnika jedini oblik socijalizacije, ali i prilika za druge članove obitelji da uzmu dnevni predah od svakodnevne brige i skrbi za svog člana kojemu je potrebna svakodnevna podrška. Iskustva provedbe ranije provedenog programa iz istoimenog Poziva su vrlo pozitivna te ovim putem Udruga OSI Požega poziva i druge zainteresirane sugrađane da se priključe na društveno-kreativne radionice koje se održavaju u prostorijama Udruge OSI Požega, na adresi A. Kanižlića 3, Požega. Svim sudionicima aktivnosti Udruga OSI Požega obećava dobru zabavu i zadovoljstvo sudjelovanja.

„Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video ili audio materijala u isključivoj je odgovornosti Udruge OSI Požega i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.”

osi lenta12