Četvrtak, 17 Listopad 2013 10:12

„Ljubav djeci prije svega“

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ODRŽAN DJEČJI TJEDAN U GRADU POŽEGI -

POŽEGA – Mnoštvo šarenila u pješačkoj zoni najavilo je održavanje dječjeg tjedna u gradu Požegi, koji se ove godine održavao pod motom „Ljubav djeci prije svega“ te „Odrasli, imajte u vidu i naše prijedloge“. Djeca iz dječjih vrtića grada Požege, vrtića Radost, sv. Leopolda Mandića, Šareni svijet, učenici požeških osnovnih škola, članovi plesnih skupina pripremili su mnoštvo programa.

Program dječjeg tjedna su otvorila dva gradonačelnika, dječji Karlo Maček i odrasli Vedran Neferović. - Prekrasno je danas biti ovdje s vama i vidjeti vas mališane. Neka taj vaš tjedan bude sve vaše djetinjstvo, sve ono veselo i lijepo, a mi odrasli trebamo to provesti. Ja obećavam da ćemo se moj „kolega“ koji me je hrabro pozvao, naći zajedno i raditi za dobrobit svih mališana koje on predstavlja kao jedan dječji gradonačelnik. Vas odrasle molim da malima pomognete da im djetinjstvo bude što ljepše – istakao je gradonačelnik Neferović na otvorenju. 

Bilo je tu pjesme i plesa, a cijelog tjedna odvijale su se brojne priredbe posvećene dječjem tjednu. Sportaši su u sportskoj dvorani odigrali nekoliko turnira.