Ponedjeljak, 10 Lipanj 2024 10:18

Otplesane dvije završne produkcije Plesnog studija Marine Mihelčić

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

POŽEGA - Proteklog vikenda u Gradskom kazalištu Požega Plesni studio Marine Mihelčić održao je dvije završne produkcije s preko sto plesača.

U popodnevnim satima održana je predstava za mlađi dobni uzrast pod nazivom DAN OBOJEN MAŠTOM. - Predstavili su se naši najmanji od tri do sedam godina, uz nešto starije kolegice u dobi od 8 i 9 godina, u koreografijama Adrijane Jurić i Marine Mihelčić. Puno kazalište i veliki pljesak bila nam je najveća nagrada, za sve dane i sate uloženog truda – istaknula je Marina Mihelčić.

Večernja predstava bila je novi izazov za plesače, održana je produkcija pod nazivom PLESAČI PRVOG REDA.

- Bilo je glume, plesa i uživanja u svakom trenutku ove predstave. Sve su to osjetili i u publici koja je burnim pljeskom pokazala koliko im se sviđao naš novi projekt – dodala je Mihelčić.

Ovog vikenda Požega je domaćin 16. Otvorenog kupa Grada Požege u plesu te Mažoret i twirling kupa Požega 2024. Oba natjecanja održavaju se u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc 15. i 16. lipnja od 9 sati.

Vikend iza plesače Plesnog studija Marine Mihelčić očekuje nastup na Ivanjskom krijesu, a onda slijedi natjecanje na World Dance Cupu u Pragu te odmor do jeseni.

16 regionalno

plakat mazoret i twirling 2024