Petak, 15 Prosinac 2023 09:54

Advent u Kanižliću i 11. Humanitarni božićni sajam prepun šušura i šarenila

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

POŽEGA - Po jedanaesti puta i ove školske godine u sklopu projekta "Advent u Kanižliću" održan je u školskom dvorištu OŠ Antuna Kanižlića, tradicionalni,  "Božićni sajam", sa humanitarnim karakterom jer sredstvima prikupljenim na sajmu škola pomaže učenicima da sudjeluju na terenskim nastavama.

 - Ovim sajmom potičemo humanost i empatiju naših učenika te razvijamo poduzetništvo koje kao odgojnu vrijednost ugrađujemo u rad Učeničke zadruge "Pčelica" koja je i organizator ovog humanitarnog sajma. U ovaj sajam naši učenici su uložili puno truda i marljivog rada, a nadamo se da će biti uspješno realiziran, kao i dosadašnjih godina - istakli su na početku sajma iz organizacijskog odbora škole.

U sajam su se uključile i druge osnovne i srednje škole s područja grada Požege sa svojim štandovima i tako uveličali odličnu ponudu sa svojim proizvodima i radovima učenika i učeničkih zaderuga.

Već na samom početku brojni štandovi "Božićnog sajma" su imali puno posjetitelja i kupaca, tako da je i ovaj sajam nadmašio sve prošle sajmove i sigurno je uspio.