Ponedjeljak, 13 Studeni 2023 11:35

Matica umirovljenika Kutjevo održala Godišnju skupštinu i druženje članova

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

LUKAČ - Članstvo Matice umirovljenika grada Kutjeva održali su u trestoranu Ribarska kuća u Lukaču svoju Godišnju skupštinu ali i tradicionalno godišnje druženje svojih članoiva MU Kutjevo u članstvu ima evidentirano oko 170 članova, a po broju umirovljenika u općoj populaciji trebvali bi ih imati i više. U goste su im došli čelnici ostalih MU općina i gradova na području Požeško-slavonske županije, te čelnici brojnih kutjevačkih udruga i ustanova sa kojima Matica surađuje tijekom godina u svom radu. Sve ih je pozdravio  predsjednik MU Kutjeva Nediljko Nenadić koji je istakao sa čime se sve bavilo članstvo Matice tijekom ove godine. Najavio je posljedni događaj u ovoj godini, a to je tradicionalna Katarinska zabava na kojoj sudjeluju sve Matice umirovljenika koa se održava 25. studenog od 19,30, baš na sam blagdan Svete Kate, u Svečanoj dvorani Glorija u Požegi.
– Sve ono što smo planirali u 2023.godini smo i ostvarili. Sudjelovali smo na svim događanjima u Gradu Kutjevu, kao i na svim događanjima koje organizira Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije. Svim članovima Matice umirovljenika Grada Kutjeva koji su sudjelovali na ovim događanjima, zahvaljujem se i nadam se da ćemo tako nastaviti i u 2024.godini – rekao je Nediljko Nenadić dodajući kako će nastojati u idućoj godini organizirati više izleta za umirovljenike jer su za to članovi iskazali interes. 

Uslijedilo je u nastavku druženje, nakon svečane večere uz glazbeni band Kutjevački maligani, obvezan ples i po koje slavonsko kolo.