Utorak, 12 Rujan 2023 11:31

Djeca hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu dobiti stipendije za srednjoškolsko školovanje

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

POŽEGA - Obavještavamo hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji da je Zaklada  hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji raspisala natječaj za potporu za obrazovanje za SREDNJU ŠKOLU (stipendije).

            I ove školske/akademske godine  objavljuju se razdvojeni natječaji za srednju školu i za preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studije. Natječaj za polaznike preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija bit će raspisan naknadno.

            Natječaj možete vidjeti na mrežnim stranica Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ili putem mrežne stranice Ministarstva hrvatskih branitelja:

https://branitelji.gov.hr/vijesti/zaklada-hrvatskih-branitelja-raspisala-natjecaj-za-dodjelu-potpora-za-obrazovanje-tijekom-srednjoskolskog-obrazovanja/4450

Natječaj traje do 02. 10. 2023. (02. listopada 2023.g. je zadnji dan kada se može poslati prijava na natječaj).

Prijava na natječaj, s obveznom dokumentacijom, se šalje poštom na adresu:

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji
Park Stara Trešnjevka 4,  10000 Zagreb

(s naznakom-Natječaj za potporu za obrazovanje-SREDNJA ŠKOLA)

Za sve upite glede raspisanog natječaja, kao i za druga pitanja zainteresirani mogu osobno kontaktirati  Područni odjel Ministarstva hrvatskih branitelja u Požegi na adresi Vukovarska 4, Požega (Dom hrvatskih branitelja) ili se obratiti telefonski putem na broj telefona: 034/ 550-470., stoji u priopćrnju kojr jr poslao Voditelj Područnog odjela MHB Požega Jozo Katić.