Utorak, 30 Srpanj 2013 10:27

Kino pod zvijezdama

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

UDRUGA „PUMA“ ORGANIZIRA  -

 

POŽEGA - Kino pod zvijezdama prvi je projekt Požeške udruge mladih aktivista - „PUMA“ koji će se, pod pokroviteljstvom Grada Požege, tijekom cijeloga kolovoza održavati na livadi uz Orljavu, preko puta starog autobusnog kolodvora.

IMG 2928Marijan Crnjac, predsjednik Udruge PUMA, danas na tiskovnoj konferenciji za novinare rekao je kako će realizacijom ovog projekta ponuditi Požežanima barem privremenu zamjenu za dugo očekivano kino. Filmske projekcije počinju već ove subote kada će biti prikazan film „Sonja i bik“, a iduće subote, 10.08. moći će se pogledati „Madagaskar 3“, u kojem će posebno uživati mlađe generacije. 17.08. rezerviran je za francuski film „Nedodirljivi“, a posljednja subota, 24.08. namjenjena je za akcijski film „Oteta“. Na sve projekcije ulaz je slobodan, a filmovi se počinju prikazivati od 21 sat. U slučaju kiše program će se održati u Gradskom kazalištu. Pošto su projekcije na otvorenom, mole se građani da si ponesu deku ili sjedalicu kako bi mogli uživati u filmovima pod zvijezdama.

Udruga PUMA osnovana je kako bi kroz kulturna, sportska i društvena događanja poticala aktivnosti mladih u Požegi. Cilj Udruge je putem volonterskog rada, akcija i druženja promicati interese mladih.