Srijeda, 17 Svibanj 2023 08:12

Alumni "FTRR" druženjem obilježio "Tjedan karijera Sveučilišta u Osijeku"

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - Povodom Tjedna karijera Sveučilišta u Osijeku udruga ALUMNI "FTRR" je u Studentskom clubu "2" organizirala "Kavu s alumnijem" u prostoru Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Tim povodom organizirano je zanimljivo i edukativno druženje članova udruge sa sadašnjim studentima te svima onima koji vide svoju budućnost i potencijal u ovoj struci koja je definitivno u ekspanziji. Predsjednik udruge ALUMNI “FTRR” Požega Bruno Horvat, struč.spec.oec pozdravio je sve studente te zahvalio im na odabiru upravo ovog Fakulteta koji sa svojim brojnim studijima te kvalitetnim nastavnim kadrom uz svu potrebnu logistiku čini zamašnjak za budućnost ovoga dijela Hrvatske. U razgovoru prenesena su sva iskustva koja su bivši studenti imali prilikom svoga studiranja.

O kvaliteti studiranja te svojim planovima pričao je predsjednik Studentskog zbora Zvonimir Paponja koji je iznio brojne ideje i prijedloge koje trenutno imaju aktualni studenti. Posebno se tu ističu zanimljiva predavanja koja su vezana za kvalitetu prezentacije i govorništva te razne društvene i sportske aktivnosti koje su im zanimljive. U afirmativnom i poticajnom razgovoru doneseni su zaključci te smjernice daljnjih zajedničkih aktivnosti. Uz kavu i sokove svi prisutni mogli su se osladiti kvalitetnim pekarskim proizvodima koje je posebno za tu priliku pripremio Studentski centar u Požegi. Ispred udruge ALUMNI "FTRR" bili su još prisutni Zdravko Matičević, Manuel Del Vechio, Milan Paun i Blaž Arežina.

Studenti Fakulteta su pokazali veliki interes za ovakva konstruktivna i afirmativna druženja te je zajednički dogovor da se ista redovno održavaju u budućnosti. Na kraju posebna zahvala na podršci svim aktivnostima je išla prema vodstvu Fakulteta dekanu prof. dr. sc Borislavu Miličeviću te prodekanu za razvoj i poslovanje Fakulteta turizma i ruralnog razvoja doc. dr. sc. Berislavu Andrliću.