Utorak, 06 Rujan 2022 17:00

„Zelena čistka“ i „Green party“ u petak u Pakracu

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

PAKRAC - Centar za mlada Pakrac „ Libero“,  Savjet mladih Pakrac, Grad Pakrac i Turistička zajednica Grada Pakraca organiziraju „zelenu čistku“ i „Green party“.

„Zelena čistka“ će biti održana u petak, 9. rujna 2022. godine, s početkom u 16 sati, a početna lokacija i mjesto sastajanja je kod Vatrogasnog doma u Pakracu. Cilj je čišćenje parka Venecije i okolne obale Pakre. 

Organizatori pozivaju sve građane dobre volje da se priključe akciji čišćenja grada uz adekvatnu odjeću i obuću, a potrebna oprema za čišćenje bit će osigurana. Prilikom „Zelene čistke“ možete osvojiti vrijednu nagradu jer oganizatori biraju najbolju fotografiju.

„Fotografirajte se u realnom vremenu dok radite vani (s nama, u polju, u vrtu, na građevini, konobariš na tereasi…). Fotografiju morate objaviti u petak 9.9. 2022. od 16 do 19 sati na Facebooku Savjet mladih Grada Pakraca, a u 20 sati biramo najbolju fotografiju koja će osvojiti novčanu nagradu od 500 kn.

Na krajnjem cilju naše „Zelene čistke“ očekuje vas „GREEN PARTY“! Party će biti održan na livadi pored "VAU parka" gdje vas očekuje šank s raznom ponudom pića za okrijepu, a za glazbu i dobru atmosferu do dugo u noć pobrinut će se DJ Zillax. Ulaz na party je besplatan“, poručuju organizatori. Zelena cistka plakat