Ponedjeljak, 01 Kolovoz 2022 11:07

Pale s planeta Artina, napravile kreativni dar mar i osvojile srca publike!

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - U organizaciji Scenskog studija Artina, u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega održana je plesno - dramska produkcija «Planet ARTINA».

Male i velike Artine su na jedan izuzetno zanimljiv i svjež način pokazale kako plesna umjetnost izgleda u njihovoj produkciji i ostavile publiku bez daha. Dvoranom se orio smijeh i gromoglasni aplauz, a publika je oduševljeno pratila sve zgode i nezgode ovih dražesnih djevojčica s drugog planeta.

« Artine su došle na Zemlju i nisu normalne! Divljaju po cijeloj kugli zemaljskoj i rade dar mar! Moramo ih pod hitno vratiti na njihov planet!»

Cijela produkcija začinjena je odličnom glazbom, te humorističnim dijalozima koji nikoga u publici nisu ostavili ravnodušnima.

U priči o neobičnom putovanju, kroz ludu avanturu i potjeru za Artinama vodila su nas tri živopisna lika - ludi znanstvenik, te policajke Poli i Cija koje su utjelovili glumci Branislav Stojaković, Jasna Čmelar i Kornelija Marks, u režiji Kristine Novak.

Potraga za Artinama proširila se po cijelom svijetu, a najviše nas je zabavila i nasmijala potjera po Skenderovcima.

Kroz 17 očaravajućih koreografija, koje potpisuju Kristina Novak i Arijana Pospišil, stanovnice ovog jedinstvenog planeta pokazale su nam kako plesni pokret nema granica i kako ljubav, prijateljstvo,upornost, te zajedništvo stvaraju priče koje su našle put do svakog gledatelja.