Petak, 15 Travanj 2022 09:21

Uskršnja plesna avantura na rekreaciji okupila stotine mališana i roditelja

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

POŽEGA - Plesni studio Marine Mihelčić, Scenski studio ARTina i Plesna radionica Ilijane Lončar uspješno su organizirale jednu od najvećih dječjih manifestacija, Uskršnju plesnu avanturu! U kratkom roku odlučile su se za ovu organizaciju, te su mališanima pripremile brojne nastupe svojih plesnih grupa raznih uzrasta, a kroz cijeli program svi su iščekivali dolazak Zeke. Bila je tu i izložba s likovnim radovima mališana na temu Uskrsa.

- U zajedničkoj organizaciji naša tri plesna studija, odlučili smo razveseliti ne samo polaznike naših studija već i svu djecu koja žele doći i biti dijelom ovog programa. 

  Kako već dugo vremena nismo nastupili na otvorenom ovo je bila prilika da se svi predstavimo svome gradu , i uživamo u prekrasnom druženju i plesu – istaknula je Marina Mihelčić.

Bio je ovo prigodan program povodom Uskrsa, a za slatki stol za sve mališane pobrinuo se Caffe bar Sportivo dok je Agencija za marketing Kruna donirala promotivne materijale, a sve u cilju kako bi ova odlična ideja zaživjela.

Nakon što su svi predstavili svoje koreografije, uz Hop Hop ples prizvali su Zeku, a on im je rekao da moraju pronaći pisanice koje je on sakrio. Svi su brzo pojurili kako bi što brže pregledali cijelu Rekreaciju u nadi da će pronaći skrivene pisanice.

- Jednom riječju, malo treba da stanemo uz bok ostalim gradovima koji to,  već više godina organiziraju.  Veselimo se novim projektima, na veselje mnogih mališana!! – dodala je na kraju Mihelčić.

Foto: rva.hr