Srijeda, 22 Prosinac 2021 09:34

Humanitarna akcija članova HPD "Sokolovac" Požega "Dobro je učiniti Dobro"

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

BLAGDANSKO DARIVANJE OBITELJI U POTREBI  -

Na posljednjoj sjednici HPD "Sokolovac" Požega Upravni odbor je donio odluku da se u sklopu Društva provede humanitarna akcija darivanja jedne obitelji s više djece koja je u potrebi. Navedena akcija je pokrenuta u mjesecu darivanja kako bi obitelji koja je u potrebi a posebno djeci Božić učinila malo ljepšim i toplijim u ovim teškim vremenima.  Ovom prilikom članovi Društva i simpatizeri su prikupljali potrebite stvari  (higijenske potrepštine, prehrambene artikle sol, šećer, brašno itd., te slatkiše i igračke za djecu).

Svatko od članova je prikupio i dao u skladu sa svojim mogućnostima. Navedeni paketi su se prikupljali u prostorijama HPD "Sokolovac" Požega u ulici Matice hrvatske 13, nakon čega su paketi distribuirani zapakirani obitelji.

 - Planinarstvo osim što je sreća i zadovoljstvo osvajanja vrhova planina ono je ujedno altruizam i čovjekoljublje. Vrijednosti društva su pomoć i briga o onima kojima je to potrebno. Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija HPD "Sokolovac" Požega te u narednom periodu članovi Društva će odraditi akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Iskreno se zahvaljujemo svim koji su pomogli te pozivamo sve koji žele u budućnosti da nam se pridruže - ističe predsjednik društva Bruno Horvat.