Petak, 20 Studeni 2020 14:45

Humanitarna akcija „Topla jakna drugome, toplo srce tebi!“

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

POŽEGA - Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum započinje sa humanitarnom akcijom pod nazivom „Topla jakna drugome, toplo srce tebi!“ kojoj je cilj prikupljanje tople zimske odjeće (jakne, kapute, kape, šalovi, deke, rukavice i sl.).

Pozivamo sve građane koji su u mogućnosti pomoći da se uključe u zajedničku akciju kako bi olakšali hladnoću našim sugrađanima kojima je potrebna pomoć.

Na adresi Sv.Florijana 8 (haustor) svakim radnim danom od 10:00 do 18:00 sati, u periodu od 23. studenog - 06. prosinca 2020. godine možete ostaviti svoje jakne, kapute, kape, šalove i rukavice koje više ne koristite ili želite pokloniti onima koji nemaju. Isto tako, pozivamo sve one kojima je topla odjeća potrebna da nas slobodno i bez ustručavanja posjete i izaberu primjerak za sebe i/ili svoju obitelj.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, a prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, molimo građane da se pridržavaju epidemioloških mjera tijekom provedbe akcije: držanje razmaka od najmanje 2m, obveznog nošenja maski i rukavica, obvezne dezinfekcije ruku, te nije predviđena mogućnost isprobavanja odjeće.

Molimo građane da donirana odjeća zadovoljava sljedeće uvjete: odjeća mora biti oprana, uredna, funkcionalna sa ispravnim patent zatvaračima.Također, svi ostali odjevni predmeti moraju zadovoljavati iste uvjete.

Dragi sugrađani, budimo solidarni jedni prema drugima i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija!