Četvrtak, 24 Rujan 2020 11:33

Uz obilježavanje Svjetskog dana turizma ove subote besplatan razgled grada Požega

Ocijeni sadržaj
(22 glasova)

Povodom Svjetskog dana turizma, koji se održava 27. rujna, ove subote 26. rujna Turistička zajednica Grada Požege organizira

Besplatan razgled grada Požege u suradnji s Udrugom vodiča Požeško-slavonske županije

s polaskom ispred Gradskog Muzeja Požega u 10:00 sati

Ovogodišnje obilježavanje je posebno po tome što je tema ovog Svjetskog dana turizma „Turizam u ruralnim područjima“, a Hrvatska turistička zajednica je izradila novu on line brošuru u potpunosti posvećenu promociji kontinentalnog turizma pod nazivom Puna Inspiracije – skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti koja je dostupna na poveznici  https://www.htz.hr/hr-HR/promo-materijali/brosure

Zbog sveukupne situacije nastale oko epidemije nekoliko mjeseci nismo organizirali besplatne razglede grada te ovom prilikom pozivamo naše sugrađane i goste da dođu na obilježavanje  ovogodišnjeg Svjetskog dana turizma.

Razgled završavamo jednom odličnom degustacijom u Poklon shopu Luks u Županijskoj ulici gdje će Vina Romić predstaviti svoja vina, a imat ćemo priliku i degustirati Kuki kekse, izrađene po jedinstvenoj recepturi i na taj način pridonijeti upravo promociji lokalnih proizvoda na ruralnim područjima.

 - Sve navedeno je za naše sugrađane i goste potpuno besplatno. Napominjemo da je u zatvorenom prostoru obvezno nošenje maski te dezinfekcija ruku pri ulasku, a na otvorenom prostoru držimo distancu - ističe direktorica TU grada Požege Silvija Podoljak..