Četvrtak, 10 Rujan 2020 10:02

"Svijet kroz dječje oči" upisuje djecu za radionice koje se provode po epidemiološkim uvjetima

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

PLETERNICA - Od ponedjeljka 14. rujna Društvo Naša djeca Pleternica, nastavlja provoditi redovne aktivnosti u sklopu projekta „Svijet kroz dječje oči – 5. dio“ u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica, ali uz nešto drugačije uvjete.

Zbog preporuka u školama i vrtićima za socijalno distanciranje i odvajanje grupa, odlučili smo podijeliti naše aktivnosti na radionice na daljinu za osnovnoškolsku i vrtićku djecu, dok će se u knjižnici provoditi aktivnosti za predškolsku djecu.

Raspored je sljedeći:

PONEDJELJKOM –10:00 – 12:00  (radionice na daljinu za vrtićku i osnovnoškolsku djecu)

UTORKOM – 10:00 – 12:00 (Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica (predškolska djeca; odnosno djeca koja ne pohađaju vrtić/školu))

Ovaj je raspored privremen i nadamo se ublažavanju situacije i mjera kako bismo mogli nastaviti s uobičajenim aktivnostima. 

110155043 3964802106883292 8795487014662137886 n

Radionice na daljinu i dalje će se slati u grupu roditelja/djece polaznika, dok ostale pozivamo da se ispunjavanjem upisnice priključe novim i raznovrsnim aktivnostima.  https://docs.google.com/forms/d/1KRcLOC5UrcbKuTiKwEAqcsTXMUPvEytJtGcNsEcHFek/edit?usp=mail_response_notification

 - Prije dolaska u knjižnicu molimo roditelje da izmjere temperaturu djetetu. U slučaju povišene temperature i/ili pojave drugih simptoma zaraze, djeca ne dolaze na radionice. Roditelji su obavezni nositi masku pri ulasku u prostor knjižnice, dok djeca zbog svog uzrasta (predškolci) ne moraju. Na ulazu je obavezna dezinfekcija ruku. Svaki se dolazak evidentira kao i dosad (roditelja i djece). Također, nepotrebno zadržavanje u prostoru knjižnice nije dopušteno.

Budimo i dalje odgovorni, ali u cijeloj ovoj situaciji ostanimo pozitivnoga razmišljanja. Pokušajmo djeci olakšati koliko god možemo, a mi se radujemo druženju uz vesele i kvalitetne sadržaje - istakla je Valentina Stojčević, asistentica projekta u Društvu Naša djeca Pleternica.