Utorak, 31 Prosinac 2019 18:47

Požega po treći puta organizirala doček Nove godine u18 sati uz pjesmu, vatromet i klizanje

Ocijeni sadržaj
(16 glasova)

DJEČJI DOČEK NOVE GODINE ORGANIZIRALI TZ GRADA I GRAD POŽEGA NA SPORTSKO REKREACIJSKOM CENTRU -

POŽEGA – Grad Požega i Turistička zajednica i ove godine po treći puta organizirali su i dječji doček Nove godine na Sportsko rekreacijskom centru od 16 sati. Sve je započelo besplatnim klizanjem na klizalištu uz prigodni program i Djeda Mraza Borisa. U organizaciji Caffe bara Sportivo pripremljeni su topli napitci, čaj i kuhano vino koje ste mogli popiti uz ugodnu vatru u nekoliko ognjišta, a za malo gladne i ukusne kobasice u nekoliko varijanti.

Djed Boris je osigurao i nešto poklona, ali se dosjetio da se to neće samo tako dijeliti, nego da svi koji žele moraju nešto pokazati i izvesti. Počeo je samo malo matematike i tablicom množenja, ali je brzo odustao jer niti na jedno pitanje iz množenja nije dobivao odgovore. Shvatio je da su to sve djeca mobitela te da će prije od njih dobiti po koju pjesmu ili recitaciju. Tako je ponuda pjesama, recitacija i nekoliko dueta ipak dovela do podjele poklona najboljima.

Odbrojavanje zajedno s Djedom Borisom i brojnom djecom započeo je požeški gradonačelnik Darko Puljašić, koji je prije toga djeci čestitao ulazak u Novu godinu i zaželio svu sreću ovog svijeta. Upozorio ih je da mogu sve slobodno tražiti od svojih roditelja, jer će im sve želje ispuniti. Uslijedio je vatromet s obale rijeke Orljave,poneki lampion želja je otišao visoko u nebo, a onda je nastalo druženje uz glazbu. Tako su djeca s roditeljima u Novu 2020. godinu u Požegi ušli već u 18 sati.