Banner 750x94 pleternica

Putujuci dnevni boravak 750x250 01

Breadcrumbs

Utorak, 12 Studeni 2019 08:55

Održana godišnja Skupština Matice umirovljenika Grada Požege

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Matica umirovljenika Grada Požege održala je svoju godišnju skupštinu na kojoj je podneseno izvješće o radu, kao i plan i program za buduće razdoblje. Skupštini su nazočili i gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika grada Požege Svetislav Marić, te čelnici umirovljeničkih udruga gradova i općina s područja cijele županije.

-Kroz naš rad članovima smo osigurali kupovinu 780 kubičnih metara ogrjevnog drveta na otplatu u šest rata, imali smo više izleta, djeluju pjevački zbor, a nastupili smo na pjevačkim i sportskim susretima umirovljenika Požeško-slavonske županije. – kazao je u izvješću o radu u prošloj godini predsjednik Matice Željko Perutka, te zahvalio Gradu Požegi na potpori u radu.

U ime Grada Požege rad Matice pozdravio je gradonačelnik Darko Puljašić.

-Grad Požega je pokazao vjerodostojnost prema vama ostvarivši niz vaših inicijativa i prijedloga, a vi ste svojim radom kreirali razvoj grada i države, te je na nama da to oplemenjujemo i dalje unapređujemo – istaknuo je gradonačelnik pozdravljajući umirovljenike te najavio daljnju potporu i suradnju što uključuje nastup udruge na događanjima u našoj sredini.

Skupštinu je svojim nastupom uveličala mješovita pjevačka skupina, a svoje pjesme pročitale su Danica Rončević i Kata Tutić, članice Udruge pjesnika „Matko Peić“.