Četvrtak, 31 Listopad 2019 12:12

Položeni vijenci za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata

Ocijeni sadržaj
(18 glasova)

OBILJEŽAVANJE BLAGDANA SVIH SVETIH KOD SREDIŠNJEG KRIŽA NA GROBLJU SV. ILIJE U POŽEGI -

POŽEGA - U prigodi blagdana Svih svetih na groblju sv. Ilije svečano su uz postroj policije i vojske položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata.

Vijence su položili predstavnici Ureda državne uprave predvođeni predstojnicom ureda Oliverom Baričević, predstavnicima Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva obrane, Ministarstva hrvatskih branitelja, delegacije Udruga proisteklih iz Domovinskog rata i obitelji poginulih hrvatskih branitelja, Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici vojske iz Vojarne 123. brigade HV, predstavnici policije iz PU Požeško-slavonska, delegacija Požeško-slavonske županije na čelu s županom Alojzom Tomaševićem, delegacija Grada Požege na čelu s gradonačelnikom Darkom Puljašićem. Nakon polaganja molitvu ispred središnjeg križa je predvodio vojni kapelan Željko Volarić.

Sveta misa zadušnica za sve stradale hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu održat će se na Dušni dan, subota, 02. studenog u požeškoj katedrali sv. Terezije Avilske u 18,30 sati.