Petak, 18 Listopad 2019 14:51

Požeške mažoretkinje na prijemu kod gradonačelnika Puljašića

Ocijeni sadržaj
(19 glasova)

Požeške mažoretkinje bile su danas na prijemu kod gradonačelnika Darka Puljašića. Gradonačelnik im je zahvalio što su pokazale veliki entuzijazam i želju da uz puno rada promoviraju naš grad. Gosti su uzvratili zahvalnošću za potporu koju im pruža njihov Grad Požega.

Naime, naše su mažoretkinje nastupile na Europskom mažoret prvenstvu, kao dio hrvatske reprezentacije među 14 zemalja Europe, te osvojile pet zlata, jedno srebro i jednu broncu. U kategoriji kadeta u paru su zlato osvojile Nia Barišić i Lora Ledić, u kategoriji seniora Glorija Soldo i Benjamin Iličić, a zlato im je pripalo i u kategorijama exibition juniori, exibition seniori te u kategoriji grupa sa rekvizitima. Nia Barišić osvojila je srebro u kategoriji solo juvenille, a bronca je pripala plesačima u kategoriji exibition juniori.

- Sretan sam i ponosan što sam gradonačelnik ovoga grada koji ima ovakve uspješne promotore, kako svoga grada, tako i sporta kojim se bavite. Na potporu Grada možete uvijek računati. Čestitam vama djeco na postignutim rezultatima jer se po njima vidi da se ovom aktivnošću bavite s puno ljubavi. Također, vjerujem kako će vas duh zajedništva koji gajite oblikovati da budete dobri ljudi. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Voditeljica Marina Mihelčić zahvalila je u ime Požeških mažoretkinja gradonačelniku na podršci te naglasila kako

– Naše su mažoretkinje na ovome natjecanju za Hrvatsku osvojile čak 5 medalja od njih 11. Ponosna sam na ovu djecu ne zbog rezultata, nego zato što su vrijedni, što su ovo ljeto, kada su se svi kupali, oni proveli maljivo vježbajući i pripremajući se za ovo natjecanje. Uvijek se vraćamo s peharima jer puno radimo i imamo dobar tim. Bilo je to jedno lijepo iskustvo ove godine - rekla je Mihelčić.