Utorak, 10 Rujan 2019 09:15

Stand-up komedija i Željko Pervan oduševio Kutjevčane

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

KUTJEVO – Iako najavljen za nedjelju, pa zbog nesporazuma prebačen za ponedjeljak, Željko Pervan i stand-up komedija oduševili su Kutjevčane koji su se u velikom broju okupili u kutjevačkoj Kino sali. Uglavnom su svi čekali završetak utakmice reprezentacije koju smo na žalost svih, odigrali jedva i na kraju izvukli bod. Nije nitko baš bio raspoložen igrom i potezima izbornika, tako da je već prvi smijeh koji je izazvao Pervan došao kao melem na dušu.

Smijeh je išao polako u valovima, a Pervan je uglavnom išao prokušanim stand-up metodama, malo politike, malo muško-ženskih odnosa, malo šale na račun sebe, a još više na račun raznih seljačina i krkana, koji misle da su prave veličine. Politika se stalno vraćala u njegov dijalog, pa smo mogli saznati da nije baš fan aktualne vlasti na svim nivoima, nije bio fan niti Mesića, Sanadera, Josipovića, Kosorice, ali niti aktualne predsjednice Kitarović, pa niti Plenkovića. No nije se moglo ne vidjeti, da je svakako simpatizer novog predsjedničkog kandidata Škore, o kojemu je jedino rekao nekoliko lijepih rečenica. Kako su Kutjevčani već pomalo okusili predsjedničku predkampanju uglavnom od Škore, moglo bi ispasti da je Kutjevo naklonjeno Škori. No to je samo stand-up komedija, tu nije ništa ozbiljno, bar tako kažu, a kad završi glasovanje, saznat ćemo za koga je glasovalo Kutjevo.

Kutjevčanke i Kutjevčani, a bilo je tu i posjetitelja iz cijele Požeštine, dobro su se nasmijali i proveli jedno lijepo večer iako je bio ponedjeljak i radni dan. Ovom komedijom završilo je i obilježavanje Dana grada Kutjeva i obilježavanje blagdana kutjevačke zaštitnice Male Gospe.