Ponedjeljak, 27 Svibanj 2019 20:41

Požeški Rotaryjanci za najbolje maturante srednjih škola sedam prijenosnih računala

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

ROTARY CLUB POŽEGA PONOVNO PO 11. PUTA U AKCIJI DARIVANJA -

POŽEGA - Tradicionalno već po 11. puta pri kraju školske godine Rotary club Požega dodjeljuje priznanja i nagrade najboljim učenicima završnih razreda svih sedam požeških srednjih škola. Najbolje učenike predložile su i izabrale njihove škole na osnovi cjelokupnog uspjeha tijekom njihovog srednjoškolskog obrazovanja. Dosada su u ovoj akciji s ovogodišnjim laptopima dodijelili ukupno 74 računala, a kako kažu svih 12 članova požeškog Rotary kluba neće posustati, nego će ovu akciju nastaviti i dalje. Rotary club Požega postoji i aktivno djeluje 15 godina i sudjelovao je u niz humanitarnih, sportskih i donatorskih akcija, .

Laptope najboljim učenicama i učenicima uz čestitke i želje za nastavkom uspješnog daljeg školovanja uručio je Tomislav Bleiziffer, predsjednik požeškog Rotary cluba na maloj svečanosti u Hotelu Grgin Dol. Rotaryjanci su pozvali sve maturante da nakon završetka školovanja, svojih studija, ne odu iz Hrvatske, a ako je to moguće da se vrate i zajedno pomognu dalji razvoj svoga kraja.

Ove godine laptope su dobili: Maja Mustapić (Glazbena škola), Tin Ognjenčić (Tehnička škola), Karlo Gjogolović (Gimnazija Požega), Matea Pauković (Katolička gimnazija), Marko Patajac (Obrtnička škola), Andrijana Mihaljević (Ekonomska škola) i Antonija Pavić (Poljoprivredno-prehrambena škola).