Breadcrumbs

Ponedjeljak, 20 Svibanj 2019 09:07

Priopćenje policije uoči Norijade u Požegi

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

Tradicionalno po završetku školovanja za maturante, odnosno završne razrede srednjih škola održavaju se Norijade. Tako će i ove godine, kako je najavljeno od strane organizatora Savjeta mladih Grada Požege, biti održana 5. Norijada u Požegi za sve maturante požeških srednjih škola.

Ovogodišnje okupljanje maturanata bit će u srijedu 22. svibnja 2019., s početkom u 13 sati, u Ulici dr. Franje Tuđmana, na prostoru starog Atletskog stadiona (iza zgrade Gimnazije), a nakon 19 sati proslava se seli u UGO Platinum u pješačkoj zoni.

S obzirom da će se uz najavljene lokacije učenici okupljati i na više lokacija na području grada, policijski službenici će poduzeti preventivne mjere i radnje kako bi sve prošlo u što boljem redu.

No uz policijske aktivnosti, apeliramo na roditelje da ne dopuštaju učenicima tih dana da upravljaju vozilima (što je bilo slučajeva), posebice pod utjecajem alkohola i prije stjecanja prava na upravljanje.

Apeliramo i na ugostitelje te trgovce da ne prodaju alkoholna pića i duhanske proizvode osobama koje za to ne ispunjavaju uvjete, jer je to u interesu upravo cjelokupnog društva i zaštite djece, a to će također policijski službenici pojačano nadzirati.

I na kraju pozivamo sve učenike na dostojanstvenu i mirnu proslavu kako ne bi bilo neželjenih posljedica i kako bi im ovi dani ostali u najljepšim uspomenama.